Låt chokladen smälta och rör om då och då tills du har fått en jämn och fin smet. Häll upp smeten i en ugnsfast form som du har klätt med bakplåtspapper, storleken på formen skall vara ungefär 20x30 cm
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Men så gick tiden, och jag har en tendens att glömma sådant som går dåligt i livet, om jag bara ger det tid (det är egentligen en styrka om man tänker efter
I detta recept har jag använt mig av vanligt jäst, något jag sällan gör i mina brödbak, men faktum är att det blir bättre med jäst just i detta sammanhang, men jag får helt enkelt fortsätta att experimentera med det
Jag har verkligen börjat tycka om maräng. Mins syster lagade igen, se här, VÄRLDENSbästa chokomäräng. Rör ner torringredienserna (som du redan har mixat ihop separat)
Tiden för kokningen är beroende på hur länge riset har dragit i vattnet i förra momentet. För att avgöra om riset har kokat klart så tar du upp och känner på ett riskorn
Några av er har kanske undrat hur det gick med den där kalkonen. För vem vet bäst hur en kalkon ska fyllas och tillagas för att bli saftig om inte bästa Jamie Oliver
En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott. När vi bjöd hem några vänner härom helgen, stod det kött på menyn, för att det var vad våra gäster gillar mest av allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.