Just nu känner jag för attbaka, men det skall vara matbröd just nu inget sött bröd. Inbillar mig att det är nyttigt också, man kan ju stoppa i lite extra nyttiga saker
Annars så är vattkoppe-karantänen över, jag och Ofelia harsatt frön till paprika, physalis, morötter och lite olika blommor på balkongen, jag är helt insnöad i Kristina Sandbergs böcker om Maj (men fasen vad de fikar hela tiden
hardu lust på några burkar sylt. Detta för att äpplena ska behålla färgen efter de skalats. Skala och kärna ur äpplena dela dom i bitar och lägg i citronvattnet
När pumpan kokat klart häller du av vattnet och låter den svalna något. Häll i pumpan i en ugnsfast form häll gräddblandningen över och köttet om du nu ska ha i det
Ibland kan man nästan tro att man precis har gjort det, men efter en närmare titt på innehållsförteckningen ser man att man ätit kokt skinka, med smak av rökarom, inklädd i en lantlig och genuint designad förpackning
Jag blev väldigt inspirerad av brödet jag testade förra veckan, och nu när vi är hemma i hemmets lugna vrå kan jag experimentera lite i köket Nu testade jag att gör tekakor, och de har aldrig blivit så höga och fluffiga
När smöret är smält värmer du på äggulorna under ständig vispning. Jag har varit ganska trött och haft dålig fantasi och tycker att naturligta att Micke kan hitta på något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.