Jordgubbspaj det är sommar det. Minst en gång varje sommar måste jag verkligen ha jordgubbspaj. Just de här gubbarna hade vi plockat alldeles själva så då blir det ju extra gott
Foto kommer senare. Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Torskrygg gratinerad i ugn med pancetta och gräslök. För inte så länge sedan gjorde jag en marinerad räk- och avokadosallad och för några dagar sedan slog jag till på torskrygg som gratinerades i ugn med grädde, crème fraiche, senap, pancetta och gräslök
Servera med kokt potatis, kokta gröna ärter och citronklyftor. 450 g lax- och torskfilé. Skär fisken i bitar och lägg i matberedaren med kniven monterad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.