Halloweentema. Pumpasoppa. Denna vecka tänkte jag laga en del mat/baka med pumpa i. Det är inte särskilt ofta man gör det (inte jag iallafall), så varför inte passa på att lära sig när det ändå börjar närma sig halloween tänkte jag
Här kommer ännu ett tillbehör som vi hade under vår spökfest. Superenkelt och snabbt att slänga ihop. God att serveras till de flesta maträtter eller att bara bre över en rostad toast
Mina egna halloweenexperiment före onsdagens workshops. Förra onsdagen steg jag upp i ottan, packade min dramaten (stor, cerise och med stora vita prickar, från IKEA om någon är nyfiken) full med cupcakes, minicupcakes, frostingingredienser, strössel och sockerpasta och tog det första morgontåget från Göteborg till Värnamo
Lite bakning har så klart hunnits med den här helgen. Tunna mördegskakor som läggs ihop två och två med nougat och hasselnötter emellan - hur gott som helst
Så var det tid för vintertid på våra klockor, härligt att ha en hel timme till godo när man vaknade i morse, speciellt eftersom vi kom lite senare i säng i gårkväll än brukligt
Hej. Nu är jag påväg upp till Stockholm för konferens. Uppstigning tidigare än tidigast och första tåget för dagen är det som gäller då men ändå kommer man upp så det är på sekunden för att hinna i tid till starten
Här kommer ett recept på kakor till halloween som kanske är mer söta än otäcka men jag tycker ändå de passar in i temat med ögon som stirrar på dig i nästan varje tugga
Solnedgångsutsikt från min balkong den 6 januari 2012. Jag älskar att kika runt på en massa bloggar i slutet av ett år och precis i början på ett nytt och läsa årssammanfattningar för det senaste året
I fredags så var det mammakväll här hemma (Milles klass) Vi blev 17 st. Det var trevligt. Mille och Kenneth åkte med båten på lördagmorgon för att se fotboll mellan Malmö och Hammarby
God dagens läsare. Vad mysigt med allahelgona i helgen. Röd dag på fredag är ju aldrig fel. I och för sig hade jag behövt plugga men mysigt att få vara med Belle hela dagen också
Förra året bjöd vi in några vänner och deras barn på halloweenmiddag. Till förrätt åt vi blodsoppa med avhuggna fingrar (Tomatsoppa med ost- och smördegsrullar) och till efterrätt gjorde vi en marängswiss, med spökmaränger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.