ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Sikta ner mjölet i en skål och arbeta in smöret med fingertopparna till en smulig deg. Kakan består av en härligt spröd botten, en krämig kolafyllning som toppas med en len mjölkchoklad
Biskvibottnar250 g mandelmassa 125 g strösocker [1,5 dl] 60 g äggvita [2 st] 300 g mörk choklad, att doppa i. Nougatsmörkräm80 g äggvita [2-3 st] 120 g strösocker [1,5 dl] 0,5 krm salt 100 g mjölkchoklad 50 g nougat 250 g osaltat smör, rumstempererat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.