Den brukar komma krypande i februari-mars, men i år tändes lågan redan i januari. Fyll upp ett highballglas med raps- eller olivolja och låt stå i kylen till det blivit riktigt kallt, gärna ned mot 2-4 grader. Ta sedan bort från värmen och låt svalna till 50-55 grader. En korrekt blandning med agar agar får vinägern att stelna vid 38-45 grader
Den här tårtan gjorde jag i går. Kan det blir gulligare än såhär. Den här modellen skulle passa väldigt bra till babyfesten som vi ska ha för vår dotter snart
Det finns bara två drycker som kan matcha vårt salta-syrliga-söta svenska julbord. -. En flaska om 500 ml kostar 204 kr och artikelnumret är 86710-02. 4-6 portioner. salt, peppar, lite pressad citron 4-5 inlagda sillfiléer i bitar. 4-6 portioner 1 äpple 1 schalottenlök 1 msk smör. salt, peppar, lite pressad citron 4-5 inlagda sillfiléer i bitar
8-10 st skogschampinjoner eller shiitakesvampar. 2-3 msk näringsjäst (också kallat bjäst, finns på hälsokostbutiker och har en ostig smak och högt näringsinnehåll). 8-10 st skogschampinjoner eller shiitakesvampar. 2-3 msk näringsjäst (också kallat bjäst, finns på hälsokostbutiker och har en ostig smak och högt näringsinnehåll)
Kieran Foley är en av mina favoritdesigners och upphovsman till den fantastiska sjalen Echo Beach. Hans modeller är alltid innovativa och roliga att sticka, ofta lite kluriga, och resultatet blir både vackert och användbart
Ta kastrullen av värmen, och häll ner smör- och gräddblandningen. Väntade en eller ett par minuter, och lät den sedan kolan svalna i rumstemperatur i 3-4 timmar (jag lät den få stå över natten) innan jag skar den i bitar,
Låt svalna en stund och blanda ner i hallon-färskosten. Låt koka i ca 2-3 minuter. Smält gelatinbladen i andra häften av hallonsaften i en kastrull på låg värme (ca 1-2 minuter). 2015-11-15 @ 21
GRANATÄPPLE-OCH LÖKSILL. Att lägga in sill är en favoritsysselsättning så här inför jul i mitt kök. Som jag sagt förut, jag gör det för sällan och ofta gör jag samma gamla recept som alltid
Har ni hört talas om juju-bär. På svenska kallas juju-bär också för bröstbär. Lyckades inte klura ut vad för slags bär eller frukt det handlade om, men när jag sedan kom hem och googlade på giuggiola, visade det sig vara samma sak som juju-bär
Vänta ca 4-5 timmar sedan är kolan redo att skäras upp. Lakritskola gjorde jag precis innan jul och de gick lika snabbt slut,så de var tur att jag gjorde precis innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.