så då förstår ni hur bra och god den är Så häromdagen slängde jag ihop en sådan sallad och med lite kycklingfilé till och en basilikasås, fick man till en riktigt härlig middag
Barnen tyckte att det var jättegott med denna efterrätt. Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligtgoda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Strimla köttet och stek det till fin färg, krydda med salt, vitpeppar och ingefära under stekningen. Blanda ihop allt annat och låt det puttra med det färdig stekta köttet
men det får vi minsann äta upp nu Det var så vi var lite sugna att tända den första brasan, men kallt har vi det knappast här hemma, så vi får hålla oss till tåls ett tag till tror jag Eftersom matlusten inte kommit tillbaka har det varit dåligt med matlagning det sista, men jag hoppas att det snart vänder och då ska här lagas massa mat
Krydda efter egen smak med salt, peppar, paprikapulver och chili. Det finns inte mycket som passar bättre en lite småruggig tisdag som denna än en varm, god chili con carne och nybakat naan-bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.