Smaka av med salt och peppar samt en klick smör. Red av med maizena. Salta och peppra rensteken. Skala potatis och betor, dela ned i mindre bitar, vänd i olivolja, timjan, vitlök, salt och peppar
En fin renstek har en djup köttsmak med vilda toner. Tillsammans med mos av mandelpotatis som fått sällskap av västerbottensost och som gratinerats till fin färg (efter recept av Sigrid Bárány)
Skär fikonen i klyftor och blanda dem med glöggen. Lägg renstek, ost och fikon på brödskivorna. Hacka nötterna grov och rosta dem i en torr varm stekpanna
Jag serverade med en riktigt god rökt renstekoch ugnsbakade tomater och surdegsbröd. Späd med resten av buljongen, lite i taget, under omröring tills riset har ett behagligt tuggmotstånd och risottons konsistens är krämig
Blanda färskosten medrenstekenoch forma bollar. Vi kommer att fira hos min syster med oxfilé till huvudrätt och efterrätten får ni se senare vad det blev
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.