Renstek, rödvinssky, vitlökscréme, råstekt jordärtskocka och svartrot, sockerärter
Bistro Björn
Bistro Björn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rödvinssky
  • 1 schalottenlök
  • 50 g rotselleri
  • 1/2 palsternacka
  • 1 morot
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk viltfond
  • 2 dl vatten
  • 2 kvistar rosmarin
  • 5 kvistar timjan
  • 1 flaska fylligt rödvin
  • 2 tsk tomatpuré
  • 1 msk strösocker
  • Majsstärkelse (1 tsk)
  • 1 tsk
  • 30 g smör
  • Salt och peppar
  • 1/2 timme Till
  • 4 dl
  • 1 msk salt
  • 1 tsk svartpepppar
  • 5-6 torkade enbär
  • 2 tsk torkad timjan
  • 4 potatisar
  • 50 g rotselleri
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 dl olivolja
  • 3 svartrötter
  • Vatten och lite citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.