Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Min måndag började med Bodypump och fortsatte med jobb, jobb, jobb. Nu är jag trött, det blir en tidig kväll ikväll… Uppstigning strax innan 6 imorgon, så det är lika bra det
Jag ska laga maten och i dag var första dagen på mitt nya jobb - jag ska bli mattant. De lagar mat från grunden och har en fin salladsbuffé, något som min nya arbetsplats också verkligen har (bland annat med fina rödbetor och fetaost)
) Den smördegsinbakade getosten serverades på en bädd av ruccola, lufttorkade skinka, rostade pinjenötter och mina nya favoriter, lätt soltorkade tomater
Det kan tyckas lite bökigt att skålla och skala plommonen men det går väldigt fort och är inte alls svårt, väl värd den lilla tid man lägger ner på det
Vad tycker ni andra, har ni något annat favvomärke på grillar. Jag ställde sedan lådorna på grillen, viktigt att det inte är allt för varmt under lådorna, jag stängde av brännaren under
Tokenkel och jättegod tomatsås Du gör den på burktomat och behöver bara tillföra en vitlöksklyfta, ett glas vin och lite olivolja (även om du gärna får bättra på umamin och sältan med en sardellfilé eller två)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.