Beroende på om du grillar en hel köttbit eller entrecote i skivor, tar det olika tid på grillen. Pensla köttet med marinaden och pensla rejält en gång till innan du börjar grilla
Låt entrecoten vila en stund innan det serveras. Grilla i ca 4 minuter och pensla lite örtmix på tomaterna när de är klara. Grilla köttet på hög värme i 1 minut på varje sida tills det får fin färg. Flytta köttet åt sidan och grilla vidare i ca 3 minuter eller tills innertemperaturen är 58 grader. 1 förp Scan skivad mörpack, Entrecote, ca 750 g
Några favoriter i repris från helgen, det blev mer av grillad entrecôte och mandelpesto. Med grillat två kvällar i rad i helgen är jag rätt nöjd ett tag
Trä upp på spett av trä eller metall och grilla tills baconen är lagom stekt. Pensla med olja, krydda och grilla under lock 10-15 minuter beroende på hur blodigt du vill ha köttet. 800 g entrecote i bit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.