Har ni missat den här goda rätten. - Här kommer den i allafall igen, så om ni inte gjort den än. Röd pestokyckling är verkligen jättegott och så himla enkelt attlaga till
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jagpressar i min juicecentrifug. Dessutom skallrödbetavararenande för kroppen och ingefära
Men maten innehåller mycket grönsaker och oftast mer nyttigheter än maten vi har ätit tidigare. Förraveckan så fick jagtestaViktVäktarnasmatkasse med fem middagar för fyra personer
Överbliven tacofärs är perfekt. Tacoknyten är något så in i baljan gott. sesam eller vallmofrö. In i frysen och sen harmansnabbmat en annandag, tex dessasmarrigatacoknyten som uppkom pga överbliven färs
Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tarbara väldigt långapauser. Jagharhaft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgligamiddagar som blir till efter attjagjobblagatmat en hel dag är icke värdaattblogga om
Igår kom vi hem från Gotland och det harvarit full fart sen dess. Feliciavar jätteduktig på båten både på ditresan och på hemresan och hade med sig en smörgås som hon åt medan vi åt vår frukost, sen lekte hon i vår kupé och åkte vagn i korridorernanågra vändor för attsova
Detta går i linje med min matfilosofi och jag kommer under tiden att förhoppningsvis få god erfarenhetavmatlagning till många, ekonomi/inköp, planering och hygien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.