Gick till en sjö där vi tog en fika och åt muffins, gick sedan vidare och träffade en farbror som berättade att det hade kommit en bäver till ett vattendrag i närheten… det var två hundra år sen sist det fanns bäver där, kul att de kommer tillbaka
500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Att fylla fläskfilé och kyckling tycker jag är riktigt najs. Välj någon typ av rökt "finskinka" som prosciuotto eller serrano och satsa på färsk basilika i stället för torkad
Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt. Idag när vi var och handlade så blev det bara det nödvändigast, resten fick bli improvisation hemma från frysen och kylskåp
Grönsaker och Sallad,. Gjorde fylld fläskfilé, med en superenkel och god parmesankräm. salt och peppar. Bred smeten på den utrullade sidan av filéen, och rulla ihop köttet sedan
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.