Deras grönkålspesto är grym. Grönkålspesto2 dl hackad grönkål1 dl valnötter1-2 klyftor vitlök1 dl cheddarost - grovt riven1 dl olja - jag har tagit olivoljaSaltNymalen svartpepparGör så härMixa alla ingredienser
Sara Begner har tusen och ett fint recept för julen på sin matblogg Alltid hungrig. Jag har nu efter jul av Halländska skäl* kylen helt knôkad med grönkål och fastnade därför för peston hon tipsade om
Supergod grönkålspesto som passar jättebra till min rotfruktspaj, recept på den hittar du HÄR. Kan även tänka mig att den är jättegod till hampafröpanerade kycklingspett, recept HÄR
Den hjälpte mig till exempel igår att göra denna underbara grönkålspesto till middagen. Jag har sagt det förr men säger det igen - en bra matberedare i köket möjliggör så mycket
Visste ni att det går att göra grönkålspesto. Till det stekte jag vitkål tillsammans med lite av grönkålspeston och babyspenat och serverade tillsammans med en liten sallad på avokado, tomat, lök och olivolja
Idag blir ytterligare ett recept med grönkål, det är både nyttigt och gott och dessutom i säsong. Det här är ingen riktig pesto eftersom jag inte mixar den och den heller inte innehåller några pinjenötter eller andra nötter
1. Pasta. Koka upp vatten till pastan. 2. Pesto. Skölj grönkålen och skär bort den grova stammen. Mixa ihop grönkålsblad med solrosfrön, gräslök, vitlök, citronskal-och saft samt honung i en matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.