Idag blir ytterligare ett recept med grönkål, det är både nyttigt och gott och dessutom i säsong. Det här är ingen riktig pesto eftersom jag inte mixar den och den heller inte innehåller några pinjenötter eller andra nötter
Koka pastan al dente i saltat vatten. Vi köpte hem en hel påse med brysselkål vid ngt tillfälle och hade väl en tanke att då enbart koka dem och äta till något kött men varför inte testa något nytt
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Låt allt koka ihop och servera medpasta. Klipp baconet i bitar och bryn i stekpanna. Ett litet tips till er som kör GI, denna sås passade utmärkt att hälla över kokt broccoli med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.