Supergod efterrätt som tar lite tid att svänga ihop, men det är rolig och värt att göra. Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Strimla köttet och stek det till fin färg, krydda med salt, vitpeppar och ingefära under stekningen. Blanda ihop allt annat och låt det puttra med det färdig stekta köttet
) innan vi gick in och såg "London has fallen", lagom med actionfilm en trött fredag. Och så den här rätten som jag hittade recept på hos Gradinskan, också den enkel och mycket god
Godmorgon på er. Servera gärna med goda tillbehör så som ost, smör, sylt, marmelad eller lemon curd. Regnet öser ner utanför fönstret här och vi har haft en lugn morgon tillsammans hela familjen
Vilken härlig morgon vi har. Startade upp dagen med att baka scones med ingefärapulver och mörk choklad, så just nu, när jag sitter här och skriver till er, äter jag nybakta, ljumma scones till mitt älskade morgonkaffe
För inget är väl godare en klassisk kyckling middag med sås och potatis. )En härlig morgon. Vill inte sätta in en äcklig bild här så här på morgonkvisten, för då tappar man kanske aptiten för frukost
Varje morgon mixar jag ihop en basgörande, vitaminbomb och (ibland) färgglad smoothie (ofta blir det en röra av färger som varken ser aptitlig eller vacker ut, men smakar ljuvligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.