Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Förutom att de är glutenfria så är de proteinrika, lätta att ha att göra med, och lossnar lätt. Låt pajen "sätta sig" några minuter och servera den sedan med en fräsch sallad
Ingredienser. Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratängmed broccoli och fänkål
Det glutenfria pajskalet är en ny favorit, som jag är riktigt nöjd med. Den här veckans vego får bli en lite annorlunda paj med färska champinjoner och zucchini, ochmed ett krämigt täcke av mozarella och kronärtskockspesto
Det här blev kex att ta med på resan och som passar att lägga ner på vilken utflykt som helst. Jag tycker att det passar med rätt små kex, det blir som en lagom munsbit för barn
Jag hade dessutom räkor över efter midsommarfirandet, och tillsammans med bladspenat från frysen och en god kryddblandning från Krusmyntagården blev det en riktig festrätt mitt på blanka vardan
Jag har i allt större utsträckning börjat laga mat från grunden, med så lite hel- och halvfabrikat som möjligt, utan tillsatser, glutenfritt, sockerfritt och även användning av stärkelse i så liten utsträckning som möjligt
Blanda alla ingredienser till tomatsåsen i en kastrull och koka upp. Den glutenfria cannelonin är gjord av majs och kommer från Senza Glutine, och den fyllde jag med en röra av grönkål och fetaost, innan en smakrik tomatröra och lite mer fetaost och grädde fick kröna skapelsen
Lägg cashewnötterna i en matberedare tillsammans med alla övriga ingredienser. Blötlägg cashewnötterna i minst fyra timmar i en skål med vatten i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.