24 Jun. 13. 53. Dessert ifrån Midsommar. 1kommentarer. Den här desserten hade vi på midsommarafton. En franskchokladtårta med kokos, mjölkchokladfluff och färska bär
Glada Påsk Recept. Att förnya sig med lite goda recept till påskbordet är alltid roligt. Förutom de traditionella ägghalvorna, sill, lax och påskskinka så testade vi att göra egen paté för första gången
Som så många andra högtider så tycks semmelsäsongen starta tidigare varje år. Själv såg jag säsongens första semlor redan i mellandagarna i Thelins skyltfönster…
Den slaw som jag gjorde senast har sina rötter ifrån Piedmont och det som är speciellt med slaw ifrån denna ort är att man smaksätter sin slaw med ketchup
Den här gjorde vi i söndags – kan inte alls ta åt mig äran för receptet för det är en ren kopia av receptet i senaste ICA Buffé – men den var så himla god att jag ändå vill sprida den vidare
Finns inget tristare än att påbörja sin söndagsBeouf Bourguignon med att öppna köttförpackningen och upptäcka att den tillsynes fina biten döljer en hemskt trist bit, felstyckad så trist
Sätt ugnen på 200°. Vispa samman ägg och socker till en fluffig smet. Tillsätt olja och vaniljsocker. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver och eventuell kakao i en separat bunke
Elin och jag har bakat påskbröd som vi ska överraska farmor och farfar med. Degen är samma som till vanliga grahamsbullar så orkar ni inte göra bokstäver av hela satsen är det bara att rulla bullar av det som blir över
Vispa snabbt samman äggen med Milda Mat 15 %, salt och peppar. Häll i äggstanningen i en smord ugnsfast form och baka i ugnen på 175 grader i ca 20-25 minuter (tills den har stelnat)
Åh, är så glad att Icas Billiga veckan recept är tillbaka igen efter sommaruppehållet. Ikväll provade vi Icas Pasta med broccoli och paprikakräm, till det stekte vi bacon - jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.