Mitt senaste köp till köket är en stor emaljerad gjutjärnsgryta på 6 liter. Efter två intensiva dagar både på jobbet och hemma känner jag mig såå trött
400 gram lövbiff i strimlor1 gul lök i tunna skivor200 g färska champinjoner i skivorsmör att steka i2 msk tomatpuré2 msk dijonsenap1 tsk salt1,5 krm svartpeppar2 dl vattenBryn köttet i stekpanna och lägg över i gryta
När det tillkom en gjutjärnsgryta till köksutrustningen efter jul så var jag såklart tvungen att prova på att baka det omtalade brödet som inte behöver knådas
Värm ugnen till 250 grader med gjutjärnsgrytan i ugnen (grytan ska bli ordentligt varm). För er som följer mig på instagram såg att jag lovade receptet till det här goda brödet ikväll
En gjutjärnsgryta kan man använda till nästa hur mycket som helst. Trenden att baka själv med enkla medel och att framförallt baka med hjälp av en gjutjärnsgryta kom självklart från New York, var annars
Bröd i gjutjärnsgryta. Det man behöver är en gjutjärnsgryta och har du ingen så kan det vara en bra investering för framtiden eftersom man kan göra massa smarrigt i en sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.