300 g risnudlar (breda) 8 klyfta vitlök (mycket men gott. ) 3 röda chilifrukter (mindre om du inte vill ha så mycket hetta) 300 g kycklinglårfilé neutral matolja, att steka i 4 salladslökar 1 broccoli (liten) 1 dl ostronsås 2 msk fisksås 1 msk kinesisk soja, eller thailändsk 1 msk strösocker 2 dl thaibasilika (eller holy basil)
1. Späcka med baconet under skinnet på kycklingen. 2. Blanda rubben och rubba in kycklingen överallt. Fyll koppen eller burken med whisky och trä på kycklingen
Can't say we are really big with mousse-desserts like this or sundaes in Sweden, sometimes swedes get suspicious when something is a little too good (like an overwhelmingly gorgeous sundae)
Det är vegetariska dagen. Okej då, eftersom jag gärna puffar för mer vegetariskt får det bli inte bara köttfri måndag, utan även köttfri onsdag den här veckan
Idag blir det en bredbar getost* minus geten. Alltså utan varken getmjölk eller löpe. En av storsäljarna på mina föräldrars restaurang för ett antal år sedan var den franska versionen av gratinerad getost, chevre chaud – gratinerad getost
Eat clean, get lean - 60 dagars clean eating. Hur har ni skött kosten i sommar. Helt ärligt nu. Jag kan ärligt svara att min kosthållning inte varit den bästa
Knead together peanut butter and oatmeal (or coconut) into a malleable paste. Run the dates in a blender along with the coconut milk until you get a smooth batter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.