Ganska bra film, men lite lite handling och lite mycket action-scener kan jag känna. ->. Men så är det väl mest en film som hamnar i mitten bland alla andra filmer runt om också, nästa är nog bättre
1 liter 3%-ig mjölk. Här är youtube-klippet, dessvärre på engelska men jag tror man kan förstå ändå – han i filmen använder 1 liter mjölk och 1 liter vispgrädde. 1 liter 3%-ig mjölk
1 liter 3%-ig mjölk. Här är youtube-klippet, dessvärre på engelska men jag tror man kan förstå ändå – han i filmen använder 1 liter mjölk och 1 liter vispgrädde. 1 liter 3%-ig mjölk
Vi hade tre liter fil som stod och huttrade. Då vi inte är särskilt många i vårt hushåll och ännu färre som äter fil till frukost(eller lunch/middag för den delen heller) så förstod jag att den underbara filen skulle behöva sega sig ner i vasken om inget drastiskt hände snart
en klassisk äggkorg i Fil de Fer, alltså luffarslöjd på ren svenska. Som sagt, det finns ju snyggare saker att ha äggen i än de vanliga äggkartongerna i returpapper… Här kommer nästa förslag
Man kan också strö lite pistache-nötter, valnötter eller mandel över. Det finns snabbare sätt än detta, man kan t ex koka mjölk och grädde och sedan tillsätta majsmjöl och jag har också sett ett recept där man blandar vispad grädde med gräddfil och florsocker
Tillsätt smör/olja, mjölk och fil. 1 dl naturell fil. 1 dl naturell fil. När jag ska till jobbet cyklar jag förbi en Kiwibutik, dom har en sorts fryst glutenfritt bröd och det är alltid slut eller kanske aldrig påfyllt
Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Tillsätt fil och sirap, arbeta ihop till en deg. 1. Blanda samtliga torra ingredienser. 2. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda ihop och dela i 12 lika stora bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.