Så nästa gång blir det nog högre betyg. Blir bara kanske 6 bröd så det är ju värt att testa. Låt vila 2 timmar eller över natten i kylen (ta sedan fram den så att den hinner bli rumsvarm) och dela upp degen och kavla ut runda (inte alltför tunna) tunnbröd och använd kruskavlen det sista. Betyg blir ca 3 av 5 men det var bara för att jag hade för lite mjöl i degen från början, så att min deg jäste inte och var väldigt kladdig
Det där med att blogga under jul”ledigheten” är rätt så överskattat, tycker ni inte. Dock hinner man med annat när man INTE författar inlägg, det har jag nu förstått efter ett par späckade dagar på resande fot
Till det kokt ris och en ganska tråkigt vardagssallad men huuur gott blev det inte. Att medelhavsländerna har sin siesta har nog Sveriges befolkning fått förklaring på så det räcker och blir över
Pastasåsen med stekfläsk, crème fraiche och ost är så rackarns krämig och god. Vattnet från pastakoket är stärkelserikt och späder pastasåsen samtidigt som den reder av den
Superenkelt och snabbt att laga och gott att värma. Kasslergryta med curry 6 personer 1 kg kassler 2,5 tsk curry 3 sl skuren purjolök 1 grön paprika i bitar 1 röd paprika i bitar 2 pressade vitlöksklyftor 2,5 msk tomatpuré 3 msk vetemjöl 2,5 dl stark grönsaksbuljong 4 cl creme fraiche 2 dl matlagningsgrädde salt och peppar några nypor socker Gör så här
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.