Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommarenoch häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Låt svalna. Lime och kokos kyckling. Låt svalna. Blanda soja, limeskal, vitlök, ingefära och pepparfrukt. Häll på vatten, resten av marinaden och smula ner buljongtärningen
In i ugnen ochlåt det hela vara inne en bra stund tills att osten fått en gyllenbrun färg. Häromdagen orkade vi inte riktigt gå och handla samtidigt som jag kan bli besatt i av att rensa ur frysen (för att få plats med ny mat
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Jag kunde nämligen inte låta bli att ta min största ugnsform och det var där jag gjorde fel. Det är ju den somavgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen
Låt chiagröten stå och svälla i minst en timme, gärna över natten. Jag gör nästan alltid min chiagröt på egengjord cashewmjölk eller utspädd kokosmjölk eftersom att den då blir gräddig, len i smaken och mättar bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.