Gåsmiddag med tillbehör
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st
  • gås, ca 3-4 kg
  • 6 st
  • äpplen
  • 2 dl
  • torkade katrinplommon
  • 1 st
  • apelsin
  • färsk ingefära
  • 1 kvist(ar)
  • rosmarin
  • 1 kvist(ar)
  • timjan
  • 1 st
  • citron
  • 4-5 dl
  • sky från gåsen
  • 1 msk
  • flytande kycklingbuljong
  • 1 msk
  • svatvinbärsgelé
  • 1 dl
  • madeira
  • 1 dl
  • portvin
  • 1 st
  • schalottenlök
  • 2 msk
  • messmör
  • 1 msk
  • maizena
  • salt och peppar
  • gåsfett eller olivolja
  • 0,5 st
  • rödkålshuvud
  • 3 dl
  • vatten
  • 1,5 dl
  • honung
  • 2 dl
  • rödvin
  • 4 st
  • hela nejlikor
  • 2 st
  • kanlestänger
  • salt och peppar
  • gåsfett eller olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.