Idag gästas bloggen av ytterligare en av mina kollegor, söta Anastasia. Hon kommer idag att bjuda er på grekiskt och har vi lite tur så återkommer hon med även något libanesiskt recept
Då var det dags för ett nytt gästbloggsinlägg. Denna gången har jag äran att presentera Rebecka Nord, kreatören bakom instagramkontot Chlorophilled och det lilla kallköket Crude Cuisine, tillika matnörd, rawfoodkock och utbildad kallskänka
Hej. Karin heter jag. Jag är 32 år och driver matbloggen En Smak Av Karin sedan början av 2007. Jag har alltid varit intresserad av mat – både att laga den och äta den – och till en början startade jag min blogg för att jag ville ha ett bra ställe att samla mina recept på
Det blir lite ensamt här på bloggen ibland. Jag har mött Jeanette Bohman från Skivars Gästgivaregård i jobbet flera gånger och när jag såg deras sillbuffé på Facebook fick jag idén att låta henne blogga om ett av de mer spännande recepten i år
Nu finns mitt gästinlägg upp hos Från sött till salt. Då Ulrica själv inte har någon grill önskade hon ett grillrecept så där bjuder jag på grillad lammytterfilé med smarriga tillbehör
Jag och min familj bjöd hem AnnaMaria och hennes familj för lite mat och samkväm i lördags kväll. Det blev en hel del vin och en riktigt nödvändig läskig snaps framåt 2 tiden
Härlig porterstek med Hasselbackspotatis, recept gästbloggat av Lotta på Två Små Kök. Kort om Lotta. Jag är en glad amatör framför spisen och bakom kameran som älskar att jaga recept att prova och göra till mina egna, och som jag gärna delar med mig av
För en tid sedan fick jag en förfrågan av Ankarsrum (som tillverkar köksmaskiner) om jag ville gästblogga åt dom i samband med deras satsning på glutenfri bakning – det lät som en väldigt rolig utmaning som jag tackade ja till
Äpple / blåbär paj. Detta är en dubbel sats eftersom vi i vår familj är galna i pajdeg. Lägg ett lager pajdeg i botten och sedan strö resten över ( det gör den tvålagrig)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.