Paella Valencia – recept 40 personer. Nu i veckan var det dags. För någon månad sedan eller två, lyckades jag i ett svagt ögonblick lova att laga mat på en studentmottagning
Kanske tröttnade baskerna på att dricka enbart cava eftersom ägaren till baren, som då hette Constante Gil, en kväll blandade ihop en helt ny drink åt sina gäster - en dryck som fick namnet "Agua de Valencia"
Why fuck around. Kokostopp-Hej. Nu var det längesen det kom upp något nytt här. Och då antar du självfallet att jag bara har legat i soffan och latat mig
FUCK CANCER. God kväll. Idag är en tråkig och sorglig dag minst sagt. Fick på förmiddagen veta att en jobbarkompis inte längre finns med oss här i livet
Ett inslag jag hoppas är här för att stanna och inte bara passade bra in i de båda starka trenderna ”fuck fine dining” och ”nose to tail” som har färgat mycket av vår mat det senaste
Marco däremot har ätit mycket kanin både hemma i Italien men även i Valencia. Jag har aldrig ätit hare förut, inte ens kanin även om jag för 10 år sedan spenderade 4 månader i Valencia
När jag var i Valencia (paellans huvudstad) för några månader sedan fick jag prova på äkta paella som tillagades över öppen eld och serverades i stora gjutgärnspannor
Valencia. Det här är ett grundrecept på söta bullar. De blir fluffiga och kan fyllas med vaniljkräm eller vilken fyllning man vill, även köttfyllning går bra, tänk då på att minska sockermängden
Valencia. Av alla nudelsoppor så måste jag nog medge att denna är en utav mina favoriter. Bun Bo Hue som också kallas för den kungliga nudelsoppan, mer om den kan ni läsa här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.