Igår, söndag, vaknade jag tidigt (mer regel än undantag nu på helgerna i och för sig…). När klockan var 8 tänkte jag att jag nog skulle gå till Hemköp och köpa färskt frukostbröd
Vilken morgon vi vaknade upp till, sol och blå himmel. Frukost på altanen med nybakta scones blev en perfekt start på helgen och nu bär det av till havet
Om man inte har nån mycket bröd hemma så passar det perfekt att baka frukostscones. Frukostscones. Dom är goda, speciellt med lemon curd eller någon god marmelad på, och väldigt enkla och snabba att laga
Engelska frukostscones. Eftersom jag hade lagat lemon curd för några dagar sen så passade jag på att baka scones och äta scones med lemon curd så som engelsmännen gör
Nybakade frukostscones. Förra söndagen gjorde jag ju en mysfrukost hemma och gjorde de här goda sconesen, använde mig av Leilas receptpå scones men uteslöt råsockret
Idag blev det lite nybakt frukostbröd till frukost. Du behöver. 1 dl havremjöl (malda havregryn) 2 dl grovt rågmjöl 1 tsk bakpulver 1 nypa salt 1 banan 150 g lättkvarg 20 g gojibär (kan uteslutas) 50 g solrosfrön (kan uteslutas) Blanda havremjölet med
Frukostscones med müsli och tranbär och rabarberscones. Nu har ett helt år snart nått sitt slut och då passar det ju bra med en genomgång av bloggåret som gått
Skölj och rensa jordgubbarna. Skär stora bär i bitar. Koka jordgubbarna med syltsockret i 5 minuter. Tillsätt balsamvinäger och krossad svartpeppar och koka ytterligare några minuter eller till önskad konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.