Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Midsommarafton närmar sig med stormsteg och jag har tillsammans med Klädesholmen Sill (läs mer här) tagit fram två recept på matjessill som passar finfint till midsommarbuffén
Till efterrätt får det bli en Syrlig och krämig citronpaj, ett gott sätt att avsluta en påskmåltid. Krydda efter smak och tillsätt kantarellerna mot slutet
Marinera bitar av kycklingfiléer i soja, olivolja, vitlök och sambal oelek. Skala lök och morötter. Strimla lök, morot, vitkål och paprika i mindre bitar
Klicka ut på ett bakplåtspapper, storlek avgör du själv, jag brukar göra som fem kronor. vänd sedan de som legat uppåtpå bakplåtspapperet neråt och gör en topp på den plana ytan, ställ svalt igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.