Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstandingoch du kan toppamed vad du vill – här med färska hallonochblåbär
Jag har massor av färdigplockadevinbär kvar i frysen från tidigare iår. De bör inte ligga hur länge som helst, men nu äntligen har jag hittat ett riktigt bra kakrecept där jag kan använda dem
Ingredienser Portioner. 4 4 bitar kladdkaka (köpt eller hembakt) 1/2 påse frityrpulver (à ca 65 g) ca 1 l frityrolja Till servering vaniljglass chokladsåsmarshmallows färska bär (t ex bigaråer ochjordgubbar) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Ballerina Kanelbulle 20 % rabatt Ballerina 190 g Merinfo Ladda kupongKupongen är laddad Bryggkaffe 12. - Rabatt Lavazza 340 g Merinfo Ladda kupong
Det var en jättegod kaka som var kladdig och seg, som en vanlig kladdkaka brukar vara. Blanda bärenmedflorsockerochpotatismjöloch klicka ut dem i formen
Täck hela tårtan medkolagräddeochtoppamed färska bär. Knäck äggen i ett glas, häll upp sammamängdsocker i andra glaset och i tredje glaset tar du hälften mjöloch hälften potatismjöl
Serveras med fördel med vispad grädde ochbär. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.