Gårdagen startade ju, som ni såg igår, med mina Choklad & mandel proteinpannkakor. ) Rumpa och baksida lår är ett av de områden jag verkligen måste fokusera på nu fram till SM så jag har lagt till en extra ben-dag med fokus på just detta område
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
-) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med. Kanske inget för sockergrisar som fortfarande har ett sötbehov men för mig som blivit av med sötsuget så var dom suveräna
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Tårtan blir supersaftig med marängsmet ovanpå sockerkakssmeten. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vispa några minuter med elvisp till du fått en fin jämn smet. Känn med sticka att de är klara. Vispa sedan i omgångar ner florsockerblandningen varvat med den mjölkersättning du valt i det mjölkfria margarinet
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Gärna med mycket smör på. Använd en degblandare eller vispa med elvisp tills allt gästen är noga fördelat i degen
Blanda samman majonnäs, kesella, rödlök och dill, smaka av med pepparrot och citron. Hacka räkorna grovt och rör ner i röran, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.