Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Inspirationen kommer från Erica Palmcrantz Raw Delight bok, men jag har gjort om ganska rejält pga att ja inte hade alla ingridenserna hemma som hon förslog
Smält smör och låt svalna. Tryck i delade after eights lite överallt. Vispa ägg och socker poröst. Häll ner svalnat smör, yoghurt och de mosade bananerna i äggsmeten
I går var jag på afterwork med ett gäng tjejer, gamla och nya bekantskaper. Vi är lite bekväma av oss och väldigt noga med att få mat i magen så vi hade bokat bord på Incontro för att få sitta lugnt, umgås och kunna prata
en smoothie, frukt och mjölk eller varför inte de här goda Afterwork out-cupcakes, fulla med näringsämnen från naturliga källor så du slipper allt konstiga pulver och jox
Luncherna hemma hos mormor och morfar i Ekhagen var lite enklare i jämförelse med middagarna. Det kunde vara paltbröd med fläsk och vit sås, kåldolmar, kroppkakor (mormor var ju småländska), stekt salt sill med korintsås, fläsk med löksås, wallenbergare, oxsvanssoppa eller omelett med svampstuvning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.