För ett tag sedan testade jag att göra frasiga piroger enligt Anjas recept. Jag var allt lite skeptisk men dessa blev förvånansvärt goda och gick hem hos både man och son
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
En ny och sjukt fin bekantskap, Anders Ramsey (vegansk haute cuisine kock deluxe, bland annat ansvarig för den veganska Nobelmenyn), satte upp en pop up restaurang som enbart serverade veganska pizzor enbart för en kväll på ölbaren Omnipollos Hatt vid Götgatsbacken
Det här med veganmat är något som alltid ligger och puttrar nära ytan hos mig. Jag är verkligen något av en wannabevegan, men tyvärr alldeles för svagsinnad för att helt palla ta steget
Vegan Janssons Frestelse. På många julbord serveras det Janssons frestelse. Vill man laga en vegetarisk variant har jag ett recept med soltorkade tomater och oliver