Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Farligt gott faktiskt, för det är väldigt lätt att äta alldeles för många
Blanda alla torra ingrediensernai en bunke. Koka upp vatten och lägg i kokosfettet så det smälter. Häll därefter vätskan över fröblandningen, rör om ordentligt
Det går att hitta hur många recept som helst på nätetnär man letar på fröknäcke. Jag har plockat ingredienser från flera olika recept tillmitt knäckebröd och det är så gott, riktigt beroendeframkallande
Idag bakar jag fröknäckebröd som är supergott, receptet är hämtat från Birgitta Höglunds mat. Känner att jag börjar få orken tillbaka, har haft en ganska långdragen förkyldning som satt käppar i hjulet
Koka vattnet och tillsätt det och olja till mjöl- och fröblandningen. Rör ihop. Tryck ut degen på en plåt med bakplåtspapper, dela i önskade stora bitar och strö över flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.