Inte ens med hälften så mycket kokosmjöl blev det bättre. Rosa macarons med vit chokladfyllning. Spritsa ut rundlar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper
Ta grytan från plattan och smaka av såsen med salt och peppar, ev. Något som vi provat att kocka till i vårt kök flera många gånger (vi har faktiskt slutat räkna) är en av de vanligaste såserna i detta landet, nämligen Bearnaisesåsen
Min svikare till man tog en bild på kladdet medan jag kämpade, lade upp den på Instagram och skrev "@eleonorave tar sig vatten över huvudet", men tji fick han
Servera med bröd och bubblor. De musslor som inte stänger sig när du knackar på dem slänger du. Det krävdes en middag med mycket smak för att väcka smaklökarna till liv igen
Samma rätt fungerar också fint med laxfilé, men då är tillagningen i ugn betydligt kortare. Jag har en hel del nya matidéer som bara MÅSTE testas och dessutom bjuder vårvintern på härligt soliga dagar som ger kraft och energi
-), Men Fröknarna är generösa, vi delar med oss av receptet ändå. Det bästa med filmjölksbröd är att det går snabbt att röra ihop och att man kan passa på att rensa skafferiet och använda det mjöl, gryn, frön och nötter som man hittar
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
En cheesecake med tydlig, syrlig smak av rabarber, men även med en ton av vanilj. Fördela detta över crémem fraische-täcket till ett så jämnt lager som möjligt
Sedan all késo på understa lagret, smör, advocado och i alla fall två lager ost på nästa, sedan majonnäs efter behag (ta mycket) och på det översta lagret ost, ägg och alla grönsaker du gillar
Jag bjöd ju på små cupcakes med lavendelfrosting och jordgubbe för ett tag sen. Jag delade med mig av receptet (kommer även här inom kort) på mina små ljuvlingar
Men övning ger färdighet. Dimman av bränt smör på glashällen ligger tung i köket och flera rån ligger i svarta kletiga högar i soporna men några små brokiga blev kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.