Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Det är ingen hemlighet att jag älskar After Eight. Särskilt i bakverk gör sig chokladen extra bra. Det var riktigt svårt att hålla sig från att äta upp dem innan de skulle fotas efter att ha gjort misstaget att bara smaka en kaka som vart deformerad och inte passade till fotograferingen
Jag är helt till mig. Blev så jäkla nöjd med den här tårtan. Den blev så snygg. Bilderna blev snygga. Och jag kan inte annat än tro att den smakar helt fantastiskt
Heeeej. Va härligt att just du hittat hit. ). Det blir mat idag på bloggen. Och inte vilken mat som helst – minns du någon speciell rätt från skoltiden
Försommarnjutning. Idag bjuder jag på en liten pannacotta med smak av rabarber och kokos, för att fira alla starka, vackra och fantastiska mammor därute
Börja med att lägga köttet i marinad, endera i en plastpåse eller i en bunke. Gör egen marinad om du vill, men jag använde en påse av Santa Marias vitlök&örter marinad som var kvar från grillsäsongen
En hektisk dag, Hanna har bal, äntligen har den här dagen kommit. Vi träffade vår frisör Kristin på salongen och hon fixade håret på Hanna och Isabel, Hanna fick en otroligt vacker uppsättning och Isabel fick vackra lockar
Fotograferingen igår gick jättebra. Det var ett tag sedan jag fotades så det kändes lite ovant. -) Men efter ett tag kommer man in i det och då är det jätteroligt
Idag är det Vattenmelonens dag och bästa sättet att fira det på är med en mojito tycker jag, och ingen vanlig mojito utan självklart en vattenmelonmojito
Jag skalade och förkokade 5-6 potatisar. Skivade dem. Smorde en form med rent SMÖR. Lade i broccolin. Sedan rörde jag samman allt, matlagnings grädde kryddor,
Olles tårta på 4-årsdagen. Fler bilder följer i slutet av inlägget, för den som vill. Jag trodde att maj och varmt väder skulle betyda slutet på leveransen av förkylningar från kindergarten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.