När jag fick se kokboken Flexitarianens kokbok, mycket grönt, lite kött, blev jag glad och tänkte att den kokboken måste passa oss och vara en bra hjälp för oss att föra in mer grönt på menyn
Chiafrön kan användas till så mycket annat än bara puddingar och i smoothies. I dessa bröd blandade jag detta superfrö tillsammans med en annan supefood, baobab
Sorry, inget påskrecept men. Människan har i alla tider sökt efter quickfix och man matas med alla superprodukter som ska göra oss superstarka och extra friska
En glass som kan ätas varje dag är bananglass. Man kan variera smaken genom att ha i bl. a. kakaopulver, jordnötssmör eller som jag jag gjorde denna gång blandade i superfood pulver
Många frågar hur jag hinner/orkar ha två jobb (bloggen & projektledare), skriva på bok, föreläsa, skriva krönikor, jonglera med familj, hus, hund och trädgård – mitt svar är alltid bra mat, yoga/meditation och sömn i kombo med mycket, mycket, mycket kärlek
I egenskap av flexitarian äter jag förstås stora mängder grönsaker men jag tycker fortfarande att det kan vara klurigt med proteinbiten när jag vill äta köttfritt
Sedan i vintras då SVT visade Sveriges första helt vegetariska matlagningsprogram Vegorätt och kritiken haglade mot programmet har jag irriterat mig lite på en sak
Dra mig baklänges på en skottkärra detta är kanske bland det godaste jag ätit. Galet nyttigt också. En riktig svensk Superfood är grönkålen fylld med c-vitamin, kalcium, a-vitamin,e-vitamin, B9-folsyra, B6, kalium, magnesium, järn, pektin och antioxidanter
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Jag älskar pannacotta. Det är en lättlagad dessert som går att variera i oändlighet och som går att förbereda, men mest älskar jag pannacotta för att det är så vansinnigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.