Till middag i dag blev det fläskytterfile med balsamico sås. red av med maizenaredning. Blanda alla ingredienser i en ksatrull och låt koka upp och där av koka i hop sig, red av på slutet med maizena redning och låt koka lite till
Krydda fläskytterfilénmed liiite salt, vitpeppar samt örtkryddor genom att gnida in kryddorna. Linda baconskivorna runtom hela fläskytterfilén och lägg sedan i formen
Putsa fläskytterfilén. Jag använde två olika slags olivolja, en med lite kraftigare smak till den första marinaden och en med mer mild smak till marinad nummer två
Upprepa tills alla snitt är fyllda med salami och ost. Eftersom vi fortfarande håller på med att hjälpa sonen med renovering utvändigt av huset, så krävs det flera arbetsledare… här är de tvåDe är inte att leka med, de har sten koll
Servera med ris eller potatis. Här kommer nu ett recept på en jättegod fläskytterfilé i godaste såsen. 600 gram fläskytterfilé. 600 gram fläskytterfilé
(ca 6 port) 1 fläskytterfilé Marinad 1. 3 msk vitvinsvinäger 1 msk vatten 3/4 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 tsk socker 2 krm svartpeppar 1/2 dl hackad persilja 1 pressad vitlöksklyfta skal av 1 citron och en skvätt av saften Putsa köttet och blanda allt till marinad 1 i en plastpåse tillsammans med köttet. 1 fläskytterfilé. 1 i en plastpåse tillsammans med köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.