Värm sedan upp utan att koka tills sockret har löst sig och späd med lite vatten. Skaka samtligaingredienser, sila upp i ett cocktail glas och garnera med en citronzest
OJ, de här smakar precis som seriösabrownies man köper styckvisi vackra delibutiker. -)kommer att vara en stående favorit på vårt fikabord och kommer troligen dyka upp i en massa olikavarianter här på bloggen
Värm sedan upp utan att koka tills sockret har löst sig och späd med lite vatten. Skaka samtligaingredienser, sila upp i ett cocktail glas och garnera med en citronzest
Matmarknad I helgen var det Internationell Matmarknad på Stortorget. Â Ett kringresandemattivoli, samlat under det Fransk/Engelska företaget Groupe Géraud
Kavringvill jag egentligeninte kalla det här väldigt goda brödet. För miginnehållerinte ett kavring frön och kross, men det är så Rosendals Trädgård namnger brödet som jag hittadeitidningen BAKA
Dags för litevegetariskmiddag att ta plats på scenen, det är alldeles för länge sen sist. Visserligen har vi satt i oss en och annan vegetariskmiddag sen visist bjöd er på ett recept, men det har mest varitrepriser av tidigaremåltider och det behöver vi ju intereprisera här
Ljuvligtsaftigamuffins med smak av te med jordgubb och vanilj, roligt och otroligt goda. Att använda te som smaksättare är genialiskt då du kan varierai all oändlighet
Det är väldigtpraktiskt att ha små barnhänder som kan hitta alla trädgårdens bär och plocka dem. Smultronet är ett bär som inte brukar färdas så mycket längre än ini munnen på den som plockat den, men jag tycker det finns god anledning att ta in det i köket och använda det i desserter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.