Citron & Dillsås, Blå Band. Servera fisken tillsammans medpotatis, sås och ärter. Vanligtvis när vi “fuskar” med såsen till fisk så brukar vi använda Blå Bands Fisksås, men nu kände vi för att testa något nytt, vilket visade sig fungera riktigt bra
Servera med kokt potatis, hacirot verts, smör och eventuellt en vegetarisk kompott. Men jag hatar när bloggare ursäktar sig hit och dit om varför dom inte skriver, det låter så illa och det är totalt ointressant, så därför slutar jag nu, upp med hakan och skriver stolt ett nytt inlägg, till dig som har lite brist på matideér eller har färsk torsk ligger i kylskåpet och inte vet vad du ska göra med
Salt & svartpeppar. Åh, så god kvällmat vi åt idag, bakad potatismed kräftröra. Till dem som tror att viktväktarmat är trist, kan jag bara kort meddela att ni har fel
Pensla potatisenmed oljan från plåten och salta lätt. Jag har provat med andra kryddor så som rökt paprika pulver, vitlök, chili, allt verkar fungera till detta recept
fetaost, aioli och Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar Barbecue Sauce. Krispigt rostad potatismed massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
Serveras med bröd & ost. Delar med mig av en av mina egena soppa jag gillar. potatis & broccoli soppa,. skala och täna potatisen i snå bitar, stek i smör salta efter smak, och häll sen i kastrullen
Potatisgratäng utan grädde. 6 st stora potatisar 1 silverlök 3 kvistar rosmarin 6 dl kycklingbuljong 25 g smör salt & peppar Skiva. 6 st stora potatisar
När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.