Indisk fiskcurry, 4 pers. Indisk fiskcurry, 4 pers 500 g fisk (jag tog lax) i bitar. Okej, att posten luktade ljuvligt när jag fick kryddor från Amy i ett brev, men det är ingenting mot hur himmelskt det doftade när jag sedan använde en del av kryddorna i matlagningen
Ibland blir jag galet sugen på indiska smaker. Då menar jag inte mat från en indisk restaurang i Sverige, eftersom jag inte tycker de har så mycket gemensamt med den goda indiska mat jag ätit i New Delhi under mina flygvärdinnedagar
1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Fisk. Fräs lök, vitlök, ingefära och chili i olja i en vid panna eller kastrull några minuter utan att det får färg
Smaksätt fiskcurryn med 3 msk fisksås och sjud 1-2 minuter. Låt fisken tina om den är fryst. Torka av fisken med hushållspapper och skär den i lagom stora munsbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.