Idag tänkte jag testa en sorbet med hallon, mango och rosévin. En härlig citron och hallonpaj överst, äppelpaj, salt caramel tart och slutligen en dessert som jag serverade på Nobel-servisen
Sedan tänker jag klä hela tårtan med en chokladkräm och dekorera med oreo-kakor och minimashmallows. På söndag fyller jag år och jag är i full jakt efter goda recept på kakor och tårtor
I vanliga fall brukar Ankis mor och far vara dom som står för de flesta sillsorterna, men eftersom detta tyvärr är förändringarnas jul så ger vi oss i lag med sillen själv
Vispa ihop ägget med mjölken och häll det över men spara lite till att pensla sconesen med. Jag har varit så dålig på att uppdatera nu på senaste, men det ska bli en ändring på det
Koka risetprecis som vanligt men byt ut vatten mot samma mängd kokosgrädde. 15-6 cm riven ingefära. 14 teskedar av Fish Sauce (Ex Santa Maria). 1500 g fisk (ex torsk, kolja, krabbkött och/eller lax). 1Jasminris. 11 vitlökHacka citrongräs och koriander, röd chili och riv ingefäran. 1Blandaingredienserna med fisksåsen. 1Mosa fiskenantingen med en gaffel eller med en matberedare. 1Blanda samman allt och gör sedan små plättar eller mindre hamburgare, cirka 2 cm höga. 1Sätt på spisen och smält lite smör samt olja i en stekpanna. 1Stek fiskkakorna 2 minuter på varje sida. 1En personlig favorit är att servera fiskkakorna med ett smakfullt kokosinspireratris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.