Jag vet. Jag vet, sa jag. Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
Smoothie time. Smoothies är något som jag verkligen gillar, långt innan smoothiebowl var en trend åt jag min smoothie i tallrik för jag ville ha mer än vad som fick plats i ett glas, maha
Tryck ut degen till en pizza med handflatorna som förs i cirklar, samtidigt som degen snurrar lätt bakbordet tills den är cirka en halv centimeter tjock med en kant runt om (så fyllningen inte rinner ut), vänd gärna på degen och fyll på med mjöl ett par gånger under utbakningen
Bellini kan vara den godaste drinken jag vet. Om den görs på färska persikor vill säga. Jag bunkrade upp med persikor här hemma när jag var och handlade häromdagen och ”kokade ihop” en Bellini-bas att ha i kylen
Frukost time. Publicerat 2015-01-31 10. 45. 22 i. Allmänt. Frukost eller snarare brunch med tanke på klockan. Idag bakade jag ostbröd ( från bloggen 56 kilo) Jag försöker i den mån det går att undvika vete för jag mår så otroligt mycket bättre
God morgon världen. Äntligen är det måndag igen, och det betyder nytt recept för Gröna Februari. Jag blir alltid lika peppad varje gång jag tänker på vilka underbara tjejer som jag gör detta med
När jag kört resedagbok från mina Thailandssemestrar så brukade jag köra låttitlar (min gudbror Jacob hävdar att jag snott idén från honom, kanske lite inspiration) och för över det till bloggen genom att ha titeln från Daft Punks One more time (som för övrigt har ett perfekt tempo att löpträna till)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.