Skala och finhacka lökarna. Alla smaker satt där de skulle i denna synnerligen enkla men majestätiska förrätt och syrligheten från såsen lyfte denna rätt till höga höjder ihop med löjrommets sälta
sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Strimla kyckling, hacka lök & vitlök och stek sen löken och vitlöken i olja på medelhög värme. Svårt att komma på vad du/ni skall äta till middag ikväll
AIP är en vidareutveckling av paleodieten och är specifikt framtaget för personer som lider av en autoimmun sjukdom eller som har andra matsmältningsbesvär eller inflammatoriska problem
Tv-kocken Anders Levén harskapat en “originalrulle” som ni snart får ta del av här på Salt&Peppar. Han eller hon vinner också en upplevelsevistelse i Lövånger
Vi klarar oss ju fint med vår Gröna låda verkar det som, så varför inte. Som ni kanske har räknat ut så kommer även kvällens måltid (eller i alla fall receptet) ur Gröna lådan, denna gång en lax/räkgryta med smak av saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.