Rör ihop allt på samma gång. Lägg bakplåtspapper i långpannan. Det blir 2 st stora limpor, de flyter ut. Grädda i 150 grader i ca 35 minuter, detta kan variera från ugn till ugn så prova dig fram
Det finns oändligt många varianter av filmjölksbröd. Det här brödet är min favorit när det ska gå snabbt att baka och jag inte har tid att vänta på några jästider
Glutenfri filmjölkslimpa4 dl filmjölk. Det här är ett av mina favoritbröd. Det går snabbt att baka, innehåller mycket fibrer och frön och blir härligt saftigt och gott
Som jag har längtat efter jul, ledighet, Umeå och att träffa familj & vänner. Har haft massor med tid att laga mat på senare och det känns ju fantastiskt
Tänkte tipsa er om en så god filmjölkslimpa som det bara är att röra ihop ingredienserna till och hälla ner i formar, sen sköter det sig själv i ugnen till det är klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.