Så här års, när ekonomin brukar vara skral, gäller det att tänka till om man bjuder på kalas. Grytor är riktig ekonomimat och dessutom så goda i vinterkylan
Jajamensan, ni läste helt rätt, vi har fest i köket i dagarna tre. I lördags var det ju som bekant festligheter med mexicanskt tema och igår, som vissa av er redan har koll på, så fuskade vi lite och firade vår bröllopsdag en dag i förskott
Man kan börja med att bjuda på Mimosa, löjromssnittar, dinkelkex med avokadohommous, mozzarella- och soltorkad tomat på pinne och ostdegsinbakade oliver
Ska bjuda på en skön festserie under veckan. Ibland kanske det inte alltid passar med förrätt utan man vill att gästerna ska mingla runt med ett glas bubbel i handen
Idag har jag jobbat dag, vilket innebar att jag tränade EFTER jobbet. ). Inte så ofta det händer men jag måste säga att det var rätt skönt för det var inte mycket folk där en fredag eftermiddag
Har skött maten och motion har jag fått ifrån jobbet. Jobbet då, det går bra, det känns ibland som om jag aldrig varit därifrån, många kunder känner igen mig och jag får många komplimanger av min viktnedgång, det känns ju super
Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter en lång underbar sommar med mina barn (maken har också varit med ibland man han har ju varit tvungen att jobba mycket)
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.