Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
(lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake. 1 krm kanel. 1 krm vaniljpulver. Kläm fast en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform. 1 krm kanel. 1 krm vaniljpulver
10 digestivekex. 1300 g Philadelphia classic naturell. 150 g rumstempererat smör. 15 dl florsocker. 1300 g mörk choklad. 13 tsk neutral olja. 110 digestivekex 300 g Philadelphia classic naturell 50 g rumstempererat smör 5 dl florsocker 300 g mörk choklad 3 tsk neutral oljaMixa samman digestivekex, Philadelphia classic naturell och florsocker till en jämn smet
40 g kokos (1 dl). 1120 g florsocker (2 dl). 1220 g cornflakes (11 dl). 1350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk). 1280 g ljus sirap (2 dl). 10,5 krm salt. 1180 g rörsocker, strö (2 dl), det går också bra med strösocker. 180 g smör. 1100 g vispgrädde (1 dl). 15 g vaniljsocker (1 tsk). 11 g flingsalt (1/2 tsk). 140 g saltade jordnötter, grovt hackade (1 dl). 1150 g ljus choklad. 175 g vispgrädde. 130 g vit choklad. 1Pajskal40 g kokos (1 dl) 120 g florsocker (2 dl) 220 g cornflakes (11 dl) 350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk) 280 g ljus sirap (2 dl) 0,5 krm salt. 1Kolafyllning180 g rörsocker, strö (2 dl), det går också bra med strösocker 80 g smör 100 g vispgrädde (1 dl) 5 g vaniljsocker (1 tsk) 1 g flingsalt (1/2 tsk) 40 g saltade jordnötter, grovt hackade (1 dl). 1Chokladfyllning150 g ljus choklad 75 g vispgrädde. 1Garnering30 g vit chokladPajskal
100 g smör. 115 digestivekex. 1300 g vit choklad. 12 dl vispgrädde. 1600 g färskost. 11 dl strösocker. 12 äggulor. 13 citroner (saft och skal). 10,5 dl vatten. 11,5 dl strösocker. 10,5 tsk agar agar pulver. 1physalis. 1mynta. 1Botten100 g smör 15 digestivekex. 1Fyllning300 g vit choklad 2 dl vispgrädde 600 g färskost 1 dl strösocker. 1Citrontopping2 äggulor 3 citroner (saft och skal) 0,5 dl vatten 1,5 dl strösocker 0,5 tsk agar agar pulver. 1Till garnering physalis myntaBotten. Ta ut cheesecaken ur frysen och ställ i kylskåpet minst 1 timme innan servering
En annorlunda och fräsch paj som du snabbt slänger ihop och sen får den stå till sig i frysen. Ca 125 g smält smör. 2 påsar a 97-100 g vaniljpudding mix. 1 dl kokos flingor. Ca 125 g smält smör. 97-100 g vanilj. 1 dl kokos flingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.