Det är alltså helt vanliga muffins fast med kardemumma, mandelmassa fyllning och grädde. Ställ formar i en muffinsplåt och fyll dem till hälften med smet
Vill du ha fler tips på vad du kan göramed dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Med andra ord så rör jag samman grynen med mjölk kvällen innan och låter grynen dra åt sig vätskan i kylskåpet över natten för att sedan äta den kall morgonen därpå
Vad är ditt bästa tips. När nötterna eller fröna är klara är det viktigt attomedelbart hälla över i en annan skål för att förhindra att det bränner vid
Jag tänkte dela mig av några tips för attlyckas. Attlyckasmed maränger kan ibland vara svårt. Tillsätt citronsaft för att få ett fast skum och även för marängerna inte ska bli lika bruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.