Lägg tomat och lök i en skål och blanda medolivoljaochvitvinsvinäger eller äppelcidervinäger. Det brukar blipotatiskaka men medfärskpotatisen på stark frammarsch så här på försommaren så är inte det så lyckat
Saffransbutterkaka medvaniljfyllningoch mandelmassatäcke. Eftersom man då får en massa bullar över kan man lägga dessa på en plåt med bakplåtspapper eller i bullformar
Till grytan gjorde jag en riktigfavorit, dillfritters. Så efter en stund i pannan vänder du på klumpen och kan karva bort första plattan med stekspaden
Sébastienbeskrivertydligtingrediensernas påverkan av slutresultatet (brödet), han pratar också om hur viktigt det är att ett bröd får TID att jäsa ochdärmed utvecklar textur och karaktär som inte går att får med en jäsningsprocess på baka några timmar
Bakade litehärligtmumsigachipcookiesi veckan, dessa kakor är sambons favoritoch jag provade ett nytt recept idag, gillar när de blirliteknapriga men ändå segaoch sedan är det havregryn i , vilket jag tycker är gott
Innanservering strö över strösocker och smält sockret med en brännare så att det får färg. Jag väljer därför att dela medmig av den goda dumlebrûleen istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.