Diggar ju detta med ugnslagat. Smakerna blandar sig så gott och som de flesta småbarnsmorsor är man en varm anhängare av ordning med dille på att plocka, därmed är det en skön känsla att ha kunnat plocka undan i köket medan maten lagar sig klart
Ytterligare ett recept på en sådan där pannkaka som sparar tid till dig på morgonen. Jag har ju tidigare gjort den här ugnspannkakan med banan, som blev Gudagod, och det här är egentligen precis samma koncept
Ja nu hörni läsare så ska ni faktiskt få reda på en liten hemlis här. Jag ska nämligen som veckans 3 recept få lov att presentera min hemliga sås, recaito
Gokväll gokväll, hur har ni det. Här är det fint i alla fall. Vilket knepigt väder vi haft här i Örebro, ena sekunden sol, sen "snöstorm" och sen sol igen
chezsahar. Mmm gott gott gott och lätt lätt lätt. Testa detta brödet som är helt perfekt för att servera till en god soppa eller med lite olivolja till frukost
Till Kristi Himmelfärd åkte jag ut till skärgården, vilket för mig är lika med att dricka rosévin, grilla kött och servera med grönsaker och så kallade goda röror
Äntligen framme, nu har vi suttit i bilen flera timmar och nästan precis kommit fram till skåneland. Härligt och man känner sig lite sådär lagom mör i kroppen
Detta är en enkel, men riktigt god efterrätt som jag gjorde på min pappas födelsedag. This is a simple but delicious dessert, that I made for my dad's birthday
Jag tittade mig omkring i köket idag på första gången på vad som kändes som en evighet. På många ställen har jag varit de senaste veckorna, utom just framför spisen och här på bloggen
Ha ha ha, så planerade jag min rubrik för detta blogginlägg under förmiddagens härliga cykeltur tills det var typ 10min hem då det blev ”brutallucka” till mina el fantastico cykelkompandres och jag tänkte med ett äkta leende i motvinden
För en vecka sedan var jag iväg och spelade in en massa nya receptvideos för Chef in Camicia. Jag kommer lägga in dem på min Instagram när de är klara - så gå och följ Citroncest där, så ni inte missar något skoj
Den så kallade salladslökspannkakan, mer känd som scallion pancake på engelska, eller cong you bing i Kina där den också härstammar från, har ökat kraftigt i popularitet efter att företaget Thrillist gjorde en video om restaurangen Mei Mei i Boston, som serverar sina scallion pancakes på ett annorlunda sätt
Jag har upptäckt något fantastiskt, jag "får" äta kålrot, rotselleri, rättika och rädisor. Fattar ni. Nu kan det bli rotsellerimos istället för blomkålsmos som jag ärligt talat är något trött på
I torsdags intog jag julbord på Djuret, som ni säkert kan gissa så hade jag höga förväntningar vilka infriades till 90%, smolket i bägaren var bara tiden för att få maten, serveringspersonalen var trevliga, kompetenta, initierade och tjänstvilliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.