Igår stod strimlad stekt kycklingfilé i pitabröd på menyn. Jag hade köpt hem hot tacosås till L och min favorit, pineapplesås, till mig själv men så började jag att rensa i kryddskåpet under eftermiddagen och i en plastburkarna med påskryddor i hittade jag en påse öppnad fajitakrydda med fortfarande fräscht innehåll
Linda bacon runt kycklingfiléerna. Lägg filéerna i en ugnssäker form. Gratinera tillskycklingen är helt genomstekt ca 30 min. Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka 2 min till. 2 min till
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Bred blandningen över filéerna och sätt in i ugnen och stek i ca 25 min. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Tillkycklingen gjorde jag ugnsrostad Antoniapotatis. Ni som följer bloggen kanske har snappat upp att jag på gärna vill laga snabba maträtter som inte tullar på smaken
Tillsättkyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken. Dela kycklingen i önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Tillsätt därefter mjölk och knåda så snabbt som möjligt ihop degen till en klump
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.